Мелани и Младен Тарчуловски го чекаат татко им

На осмиот роденден на Мелани таа има само една желба - татко и Јохан веднаш да дојде за да можат заедно со братчето Младен и мајка и Соња да бидат заедно.

Добавить комментарий

Plain text

  • HTML-теги не обрабатываются и показываются как обычный текст
  • Строки и параграфы переносятся автоматически.